BARNSBURY, LONDON, N1

Description of the project

The N&N team was proud to take part in this five-story early Victorian house conversion and full refurbishment, which took over twelve months.

This inspiring project consisted of converting the entire basement level into a new space including a single storey extension and stunning open plan kitchen with dining area. A centrepiece wood burner was also added to the room to give it a warm and welcoming atmosphere.

The transformation allowed for a new study room with bespoke joinery fitted and utility room with plenty of custom made storage. Merging the two front rooms created a luxurious double reception room with plenty of natural light. The existing space was also refurbished, including the installation of a new shower room and re-placing the windows. Also as part of the project the front and rear gardens were completely redesigned and renovated with a custom built shed.

The N&N team took this project from concept to completion and delivered a functional and stylish family home.